Benvinguts a casa nostra

Cal Sileta som una petita empresa familiar ubicada a Vallbona de les Monges dedicada plenament a l'agricultura i a la ramaderia d'ovelles.

El nostre projecte

Lamb meat
Carn de xai

El nostre projecte té com a finalitat oferir carn de cria natural i de gran qualitat als nostres clients i això ho aconseguim amb la forma d'alimentació i cria de les nostres ovelles. La nostra filosofia

Oli ecològic

A Cal Sileta oferim oli d'oliva arbequina verge extra i ecològic de gran qualitat. Seguim els principis de l'agricultura ecològica, fem la collita del fruit en el seu moment òptim i obtenim l'oli mitjançant procediments d'extracció en fred per garantir que el producte mantingui totes les seves propietats. Descobreix l'oli verd

Organic olive oil

Carn natural i de qualitat

La nostra filosofia ramadera

A Cal Sileta tenim un ramat de 450 ovelles i vetllem pel seu benestar durant tot el seu cicle de vida. Els nostres xais estan alletats per la seva mare fins als últims dies.

Carn de xai de cria natural

Sortim a pasturar amb el ramat cada dia i el nostre sistema de pastura proporciona una alimentació molt natural als nostres xais, basada en herbes silvestres i cereals de les nostres terres. L'alimentació acaba essent molt variada i equilibrada per la seva estacionalitat. A l'estiu s'alimenten dels cereals i el rostoll i per la primavera i tardor dels ametllers i olivers.

Resultats de la nostra pastura

Amb el nostre sistema de criança molt natural i amb una pastura per grans extensions aconseguim una carn de gran qualitat, tendra i gustosa.

Compra la nostra carn
La nostra Filosofia ramadera

El nostre oli ecològic

Sabor i Intensitat en estat pur

Oli d'oliva verd i ecològic

L'oli de Cal Sileta és un oli amb caràcter, amb un sabor intens i concentrat propi de les arbequines de les terres de secà.

Què és l'oli verd?

L'oli verd s'obté de les primeres olives collides a l'octubre, moment en què l'oliva ens ofereix les seves millors propietats.

Algunes propietats de l'oli verd:

S'aconsegueix la màxima quantitat de polifenols, que són els antioxidants naturals de l'oli d'oliva, responsables del seu toc amarg i picant. Un dels polifenols més importants que aconseguim fent oli verd és l'oleocanthal, que és un compost orgànic natural.

L'oleocanthal conté característiques antioxidants i antiinflamatòries.

Compra el nostre oli